Dette var den andre kaken jeg lagde til oss på 17.mai.
En sjokoladeostekake med appelsinmousse på toppen. Pyntet veldig enkelt med marsipanroser og appelsin.
Ble friskt og godt :) Normalt har jeg jo pasjonsfruktmousse på toppen, men jeg hadde lyst å prøve noe helt nytt så da ble det dette :)
Appelsinmousse:
3 gelatinplater
2 eggeplommer
1 dl sukker
100 g kesam
1 dl presset appelsinsaft
3 dl kremfløte
2 eggeplommer
1 dl sukker
100 g kesam
1 dl presset appelsinsaft
3 dl kremfløte
* Legg gelatinplatene i kaldt vann i ca. 7 minutter.
* Pisk eggeplommer og sukker til stiv eggedosis.
* Vend i kesam.
* Klem gelatinplatene og smelt i 1 ss kokende vann.
* Pisk eggeplommer og sukker til stiv eggedosis.
* Vend i kesam.
* Klem gelatinplatene og smelt i 1 ss kokende vann.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar
Tusen takk for at du legger igjen en kommentar fra deg :)