tirsdag 13. desember 2011

Peanøttflarn



I steden for mandelflarn så lagde min mor og jeg peanøttflarn.
De er myke og seige og smaker sååååg godt! :)

75 gram smør
100 gram knuste peanøtter
1 egg
125 gram sukker
1 ts bakepulver

* Sett stekeovnen på 200 grader. Dekk et stekebrett med bakepapir.
* Smelt smør og hell over de knuste peanøttene.
* Pisk egg og sukker til eggedosis.
* Strø over bakepulveret ogtilsett smør&peanøttblandingen.
* Vend dette forsiktig, men godt inn i eggedoisesen. Best å bruke en slikkepott til dette.
* Bruk en teskje og legg en klatt på bakepapiret. Ha god avstand mellom hver for de vil smelte utover ganske godt.
* Pass på under steking at kantene ikke blir brent.
* Avkjøl flarnene til de er helt kalde- Hvis de blir flyttet før de er kalde vil de miste den flate formen sin.




2 kommentarer:

  1. Vil gjerne ha oppskriften på peanøttflarn, den kunne eg ikkje finne her på sida. Kan du sende den til meg? ghrovde@gmail.com

    Guro

    SvarSlett
  2. Jeg skal sende den på mail til deg når jeg finner den frem :)

    SvarSlett

Tusen takk for at du legger igjen en kommentar fra deg :)